25.8.2013

Tulos - Testi 8 & Testi 9 - Doc's Sports ja Vegas Sports Informer - NFL Preseason

Käsittelen tässä samalla molempien testien tulokset. Alunperin piti ottaa testiin Allen Eastmanin preseason-vinkit, mutta niitäpä hän ei tänä vuonna tarjonnutkaan. Ei muutakuin yhteys asiakaspalveluun missä asia selitettiin ja korvaukseksi avattiin sekä Doc's Sportsin, että Vegas Sports Informerin vinkit tälle kolmen viikon lämmittelyjaksolle. En valita ja hattua täytyy nostaa heidän asiakaspalvelulleen.

Sitten tuloksiin. Kuten jo eilen totesin niin kummankin palvelun loppusaldo riippui saman ottelun lopputuloksesta jonka palvelut olivat vinkanneet ristiin. Doc's Sports hieman luottavaisemmin, se oli heidän Preseason Game of the Year-kohde. Kyseessä oli tasoitusveto Arizona Cardinals - San Diego Chargers-ottelussa. Tällä kertaa Doc tiesi paremmin, he veikkasivat Chargersin voittoa, jälkiviisaana voi todeta, että olisi tullut kotiin ilman tasoitustakin. Alla viimeisen viikonlopun yhdistelmä Docin vinkeistä.


Sitten tuloksiin. Doc antoi testin aikana yhteensä 11 kohdetta joista oikein meni kahdeksan, näinollen osumaprosentiksi tulee hieno 73%. Plussalle jäätiin yhteensä 5.34 yksikkö, satasen yksiköillä siis 534€. Kohteista yksi oli kolmen yksikön, kaksi kahden yksikön ja loput yhden yksikön vetoja.

Vegas Sports Informer tarjoili kolmen viikon aikana vain 5 vinkkiä jotka kaikki olivat yhden yksikön vetoja. Kolme kohdetta meni oikein, osumaprosentti siis 60%. Plussalle jäätiin, mutta vain niukasi, puolen yksikön verran.

Doc's Sportsin NFL Preseason-vinkkien tulos, 8 / 11 | 73% | +534

Vegas Sports Informerin NFL Preseason-vinkkien tulos, 3 / 5 | 60% | +50 

Vinkkien normaalihinta olisi ollut 49$, mutta nyt sain ne puoleen hintaan. Siitä huolimatta, että iso vinkkien määrä ei ole itsetarkoitus, niin silti tämän perusteella  tuntui, että rahalleen sai enemmän vastinetta Docin vinkeillä. Yhdelle vinkille tuli kaksinkertainen kustannus VSI:ltä.

Testin lyhyydestä ja vinkkien määrästä johtuen kovin kauaskantoisia johtopäätöksiä ei kannata vetää, mutta kyllä itse lähtisin näiden perusteella Docin kelkkaan mukaan.

Miinuksena ylipäänsä näihin jefu-vinkkeihin täytyy mainita niiden julkaisuaika, yhdeltä torstain ja perjantain välisenä yönä. Voi joko valvoa tai sitten ottaa riskin, että missaa mahdolliset torstai-pelien vinkit.

Jos NFL-vinkit kiinnostavat niin kaikkien Docin vinkkaajien vinkit maksavat joko 325$ kuukausi tai 695$ koko kausi (kuulemma tarjous ja normaalihinta 995$, en sitten tiedä koska normaalihinta on voimassa). Preseasonista poiketen pakettiin kuuluu myös NCAA pelit joten joka viikonlopulle pitäisi kyllä löytyä pelattavaa.

 

Testiin liittyvät viestit löydät näiden linkkien takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti