2.7.2013

Miten aion panostaa Buffetin tipseihin?

Ensimmäinen testikohteeni Sports Picks Buffet lähettää tipsimeilissään vinkkejä jaettuna kolmeen kategoriaan, Ultimate bet, Best bets ja Good bets of the day.

Lainaan ja muokkaan hieman Docsportsin panostusyksikkö systeemiä. Jokainen ultimate-veto on 5 pisteen arvoinen, jokainen best-veto on 3 pisteen arvoinen ja jokainen good-veto on yhden pisteen arvoinen. Kerron päivän vinkkien määrät niiden arvolla ja saan päivän summan mihin lisään vielä yhden yksikön ja saan näin kokonaisyksikkömäärän.

Yhden yksikön arvon saan jakamalla päiväbudjettini yksiköiden kokonaismäärällä. Yksittäiset vedot panostan kertomalla yksikön arvon vedon pistemäärällä ja tämän lisäksi laitan yhden yksikön vedon vielä yhdistelmään missä on kaikki päivän vedot. Isoin riski siis otetaan päivän varmimmilla vedoilla ja vähän pienempi sitten pienemmillä.

Aiemmin mainittu Docsports on muuten myös testattavien listalla. Sieltä saa tutustumistarjouksena 60$ krediittejä vinkkien ostamiseen. Esim Baseballiin vinkit maksavat 30$ / päivä (pidemmät ajanjaksot ovat suhteessa reippaasti halvempia). NFL preseason peleihin saa koko kolmelle viikolle tipsit 49 taalalla joten ne saa uusi asiakas käytännössä ilmaiseksi niin halutessaan. Itse testasin parin päivän MLB vedot ja niistä osui neljä viidestä kohteesta oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti